Velkommen til Revikurser.dk - Danmarks største udbyder af onlinekurser til revisorer og medarbejdere i revisorbranchen.

I løbet af forårs og sommermånederne 2017 vil der komme en lang række kurser online, der alle er målrettet revisorers efteruddannelse indenfor områderne:

  • Skat
  • Revision
  • Regnskab

Vi forventer, at over 120 lektioners uddannelse vil være online til august 2017. En oversigt over kurserne finder du her på hjemmesiden, der dagligt vil blive opdateret.

Du kan tage din efteruddannelse hos REVIkurser.dk på 2 måder:

  • Køb af enkelt kurser – priser fra DKK 1.499,-
  • Medlemskab – DKK 599,- per måned

Vores medlemskab vil give dig ubegrænset adgang til alle kurser, der er online i perioden. Bindingsperioden er på 12 måneder.

REVIkurser.dk udbydes af holdet bag ADVOkurser.dk, der er landets største udbyder af advokatkurser online. ADVOkurser.dk har været en stor succes og harp å rekordtid fået en stor markedsandel indenfor efteruddannelse af advokater. Kunderne er yderst tilfredse med online efteruddannelse, der giver dem frihed til selv at bestemme hvor og ikke mindst hvornår deres efteruddannelsen skal foregå.

Se vores kurser

Progress

Det er ligetil og nemt at bruge for enhver. Jeg udnytter nu tiden i toget, på motionscyklen i fitnesscentret eller i sofaen hjemme til at dygtiggøre mig og klare efteruddannelseskravet. Kvaliteten er i top – lyd og billede og ikke mindst brugervenligheden er flot udført og gennemtænkt.

Peter Hallgren Advokat, Fair Advokater Hallgren

Tak for en grundig gennemgang fra dygtige undervisere i kurset; grundlæggende inkasso, og to kurser om forsvarsadvokaten. For mig er det en fordel, at jeg kan indpasse kurserne i hverdagen og jeg kan derfor anbefale konceptet til andre advokater.

Peter Sørensen Advokat, ICB Law

Genialt koncept, der virkelig har manglet – tak for nogle gode og udbytterige online kurser

Søren B. Monrad Advokat, Aumento Advokatfirma

Tak for et super godt koncept. Nemt og til en god pris

Anja Winther Kortsen Advokat, Kortsen Advokater ApS

Fleksibilitet var årsagen til at jeg valgte REVIkurser.dk, og det løfte er blevet indfriet til fulde. Men herudover har undervisernes evne til formidling overrasket meget positivt sammen med en billede- og lydkvalitet, der er langt over forventning.

Christoffer Jørgensen Advokat, Chrlaw

Ny banebrydende e-learning on demand gør, at du har mulighed for at tage de kurser du har brug for, når du har brug for dem. Du har mulighed for at pause og genoptage undervisningen og REVIkurser.dk virker på alle devices – computer, telefon og tablet. Du bestemmer med andre ord hvad, hvor og hvornår.

  • Når som helst, hvor som helst
  • Ingen spildtid
  • Maksimer din arbejdstid
  • Planlæg din undervisning
  • Ingen omkostninger til transport og forplejning

Se vores kurser
Overalt

Hos Revikurser.dk kan du som advokat og advokatfuldmægtig gennemføre din obligatoriske efteruddannelse online. Vi tilbyder et bredt udvalg af advokatkurser, uanset om du er på udkig efter emner indenfor inkasso, strafferet, økokrim, forældelse, eller persondataret. Vi samarbejder kun med de dygtigste og mest erfarene undervisere hvilket inkluderer Nicholas Lerche-Gredal Christina Steen André Dybdal Pape Brian Nygaard Oswald N. E Nielsen Peter Blume Torben Bagge Jørgen Frausing Ole Theut Knud-Erik Kofoed Kirsten Reimers-Lund Lars Lindencrone Petersen Kåre Pihlmann . Vi har desuden altid nye kurser i produktion og pt. arbejder vi på at få Håndtering af tvister med SKAT færdiggjort. Du kan naturligvis skrive dig op inde på selve kurset og få besked når de er klar.

Fordele ved at optjene dine kursuslektioner hos Revikurser.dk

Når du vælger at gennemføre din lovpligtige efteruddannelse for advokater hos Revikurser.dk, følger der en række fordele med. Vi tilbyder advokat kurser online, hvilket betyder at du kan optjene dine kursuslektioner når som helst og hvor som helst det passer dig. Kurserne kan afspilles på både iPhone, iPad, mac, PC eller anden mobil eller tablet. Du kan med andre ord optjene dine kursuspoint når du ikke har travlt, om aftenen, i weekenden eller mens du sidder på flyet eller i øvrigt er under transport. Det er nemt at se en enkelt lektion når det lige passer ind, og så tage resten af kurset en anden dag.

En anden fordel, som du har mulighed for at drage nytte af, er at du kan samle alle dine kursusbeviser ét sted, således at du altid har en digital kopi af dine beviser og samtidigt har overblik over hvor mange kursuslektioner/kursuspoint du har optjent og hvor mange du mangler.

Er online advokatkurser pointgivende?

Det korte svar er, ja. Advokatsamfundet har i januar 2015 udgivet en vejledning om obligatorisk efteruddannelse til advokater. Her skriver Advokatsamfundet at: "E-learning eller tilsvarende it-baseret undervisning kan udgøre efteruddannelse, hvis betingelserne i efteruddannelsesbekendtgørelsens §§ 2 og 3 er opfyldte". De uddyber at: "Det er Advokatrådets opfattelse, at e-learning i bekendtgørelsens forstand må forudsætte et vist minimum af interaktivitet, hvorfor den blotte adgang til tekst-, lyd- eller videomateriale ikke i sig selv kan anses for at opfylde bekendtgørelsens krav". Revikurser.dk opfylder kravene til interaktivitet på en række punkter. Vi tracker hvorvidt du som advokat, rent faktisk har afspillet hele videoen. Lektioner kan således ikke markeres som gennemført førend lektionen er set til ende. Derudover afsluttes hvert kursus med en quiz/test og til sidst skal der skrives under på en tro og love erklæring.