Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Giver online-kurser kursustimer?

Ja, af bekendtgørelsen om efteruddannelse af revisorer (BEK nr 967 af 28/06/2016) fremgår det at: ” E-learning eller tilsvarende IT-baseret undervisning kvalificerer som efteruddannelse, såfremt det faglige niveau og den tidsmæssige udstrækning kan dokumenteres.” Læs bekendtgørelsen ved at følge dette link: Bekendtgørelse af 2016 om obligatorisk undervisning.

Er kurserne godkendte af Erhvervsstyrelsen?

Ingen kurser hos nogen kursusudbyder er forhåndsgodkendt af Erhvervsstyrelsen. Den ydelse – eller service om man vil – udbydes ikke fra Erhvervsstyrelsens side. Erhvervsstyrelsen henviser blot til bekendtgørelsen. Hos REVIkurser.dk har vi nøje fulgt bekendtgørelsens retningslinjer såvel generelt som specifikt for e-learning. Vi har desuden haft lejlighed til at præsentere og gennemgå vores kurser og kontrolsystemer overfor Erhvervsstyrelsen, som led i den løbende dialog mellem styrelsen og kursusudbyderne.

Hvordan ved I at folk rent faktisk har gennemført kurset?

Vi har indbygget tre forskellige mekanismer. Vi registrer at samtlige sekunder i videolektionerne er afspillet, Efter at alle vidoer er afspillet skal deltageren bestå en afsluttende multiple choice test, Til slut skal deltageren ved afkrydsning på tro og love erklære, at man har set og hørt hele kurset.

Kan jeg stille spørgsmål til underviseren?

Ja, det er muligt at sende dine spørgsmål per mail til underviser. Underviser vil svare på indkommende spørgsmål hurtigt muligt.

Skal jeg være på Internettet for at følge kurserne?

Ja, kurserne kan kun ses på en terminal med aktuel Internetadgang. Kurserne kan ikke downloades til senere offline brug.

Kommer der flere kurser?

Ja! Vi har hele tiden kurser under produktion, men optagelse og redigering tager naturligvis tid, så nye kurser vil blive lagt op løbende. Vi anbefaler at du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller besøger siden jævnligt.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Du kan se kurset lige så mange gange du vil i minimum 3 måneder fra købsdatoen. Hvis du har tegnet et medlemskab, som giver ubegrænset adgang til vores kurser, vil du selvfølgelig til enhver tid kunne se alle tilgængelige kurser ligeså mange gange du ønsker.

Kan vi få rabat, hvis vi er flere på kontoret som køber kurser?

Hos REVIkurser.dk laver vi gerne firmaaftaler med mulighed for fordelagtige rabatter. Kontakt REVIkurser.dk herom via kontakt@revikurser.dk eller +45 6680 5656.

Kan jeg så bare tage alle mine kursustimer på én gang og så melde mig ud igen?

Ja det kan du godt, du er blot bundet i 12 måneder ad gangen. Men vi håber naturligvis på, at vores konstante udvidelse af kursusudvalget, gør det attraktivt at blive hængende.

Er der yderligere omkostninger for mig?

Alt er inkluderet i vores premium medlemskab, så der er ingen ekstra omkostninger. Du sparer derimod omkostninger til transport og forplejning som ofte er forbundet med de fysiske kurser og desuden er der ingen transport tid til vore kurser – dem har du altid med dig.

Skal jeg så tage alle mine kurser hos REVIkurser.dk, hvis jeg tegner et premium-medlemskab?

Naturligvis behøver du ikke det. Det er ikke alle emner, der egner sig lige godt til online-undervisning, men vi har sat prisen, så der burde være luft i de fleste kursusbudgetter til at supplere med traditionelle fysiske kurser også.

Holder I styr på mine kursustimer for mig?

Ja det kan du tro, du kan altid se hvor mange efteruddannelsestimer du har optjent, og dine kursusbeviser ligger altid online lige ved hånden. Hvis du uploader kursusbeviser fra andre kursusudbydere, via vores uploadfunktion, har du det hele samlet på ét sted.

Er der yderligere omkostninger for mig?

Alt er inkluderet i vores premium medlemskab, så der er ingen ekstra omkostninger. Du sparer derimod omkostninger til transport og forplejning som ofte er forbundet med de fysiske kurser og desuden er der ingen transport tid til vore kurser – dem har du altid med dig.

Er det også interessant for specialister?

Med over 40 kurser online og flere på vej, dækker vi ret bredt. Vores målgruppe er ikke superspecialster, denne lille gruppe har typisk mere glæde af smalle erfagrupper og kurser i udlandet. Men selv for revisorer med et relativt smalt område, vil flere af vores kurser være interessante. Som eksempler kan nævnes vores kurser i aktuel revision og persondata, som emner der vil være relevante for de fleste uanset specialisering. Rent prismæssigt skal man kun vælge 2 kurser, før et års medlemskab er tjent ind. Så ja, vi mener også at et medlemskab kan være relevant for specialister.