Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til studiekurser
Kursusbeviser for studerende
599,00 kr. pr. 6. måned, inkl. moms
Ingen afmeldingsfrist
Køb Student (DKK 599,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
eller

  • Sikker betaling gennem Stripe
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet
Udgivet d. 2019-05-22

Aktiesparekontoloven

2 kursustimer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder

 -  8 anmeldelser

Underviser Jørgen Frausing Senior Tax Manager i TVC Advokatfirma rådgiver til daglig revisorer og advokater i forskellige skattemæssige forhold.

Kurset omhandler aktiesparekontoloven, et nyt tiltag fra regeringen, der giver danskerne mulighed for at investere med en lavere beskatning i forhold til aktieavancebeskatningsloven. Tanken er at opfordre danskerne til at foretage investeringer i aktier ved at lave en aktiesparekonto, hvor beskatningen er lavere end efter aktieavancebeskatningslovens regler.

Kurset er delt op i to lektioner og giver dig et indblik i hvordan lovgivningen er strikket sammen. Kurset giver også en dybere forståelse for, hvordan beskatningen foregår og endeligt hvilke beregninger, som banken skal stå for i forhold til at beregne en beskatning på den pågældende konto.


Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Del 1

Første del af kurset omhandler aktiesparekontoen, den nye skattelovgivning, hvem der kan benytte sig af en aktiesparekonto, beskatning af afkastet, hvem der kan udbyde en aktiesparekonto og meget mere. Undervejs i kurset vil der være konkrete eksempler med beregner, som er vist på en nem og overskuelig måde.

ca. en time

2.  Del 2

Anden del af kurset omhandler bl.a. beskatning af det årlige afkast, hvor der også her inddrages flere konkrete eksempler på beregninger. Kurset afsluttes med en gennemgang af lovens ikrafttrædelse.

27 minutter
Jørgen Frausing

Senior Tax Manager og partner hos TVC Advokater

Jørgen Frausing arbejder primært med undervisning, markedsføring og rådgivning af revisorer. Jørgen blev ansat hos TVC Advokatfirma i 2010. Jørgen har tidligere været ansat som leder af afdelingen for Bikuben/BG Banks egne skatteforhold, Skattekonsulent i Foreningen Registrerede Revisorer og leder af Info-revisions skatteafdeling. Jørgen har været medlem af FSR's skatteudvalg. Jørgen har en betydelig undervisningserfaring.