Aktuel regnskab
Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
Bindingsperiode på en måned
Køb Student (DKK 199,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
Bindingsperiode på et år
Prøv en måned gratis
  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Aktuel regnskab

 -  15 anmeldelser

På dette kursus gennemgår Jesper Steensbjerre fire emner, hvor han tager en praktisk og teoretisk indgangsvinkel til emnet. 

Følgende lektioner bliver gennemgået på kurset:

  1. Indsendelse af årsrapport
  2. Regnskaber for virksomheder i regnskabsklasse A
  3. Koncernbestemmelser
  4. Kapitalejerlån 2017 L23


Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Indsendelse af årsrapport

På lektionen gennemgås seneste fortolkninger og præciseringer af årsregnskabsloven, herunder gennemgås reglerne for indsendelse af årsrapporter og konsekvenserne ved manglende eller for sen indsendelse af årsrapporten.

2.  Regnskaber for virksomheder i regnskabsklasse A

På lektionen gennemgås de bestemmelser i årsregnskabsloven, der er relevante for aflæggelse af regnskaber i regnskabsklasse A, endvidere gennemgås Erhvervsstyrelsens vejledning for klasse A-virksomheder, herunder konsekvenserne af ændringerne i vejledningen.

3.  Koncernbestemmelser

På lektionen gennemgås størrelsesgrænserne i årsregnskabsloven, herunder metoderne for opgørelse af størrelsesgrænserne, både i forbindelse med vurdering af enkeltselskabers placering i regnskabsklasserne, vurdering af koncernregnskabspligt, samt vurdering af hvorvidt enkeltselskaber og koncerner er omfattet af revisionspligt, har mulighed for at vælge udvidet gennemgang eller kan fravælge revision.

4.  Kapitalejerlån 2017 L23

På lektionen gennemgås de ændringer af selskabs- og årsregnskabsloven , der blev vedtaget af Folketinget den 1. december 2016. Primær fokus på kurset er lovliggørelsen af kapitalejerlån, herunder en gennemgang af de muligheder lovændringen giver, samt udfordringerne og begrænsningerne ved anvendelsen af lovændringen.

Partner, Statsautoriseret revisor hos BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

Anbefalede kurser