Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
199,00 kr. pr. måned, inkl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Køb Student (DKK 199,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
eller

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

En kort gennemgang af hvidvaskningsloven

 -  21 anmeldelser

Kurset er baseret på den nye hvidvasklovgivning, som er trådt i kraft 26. juni 2017, og omhandler hvilken relevans denne har for revisorer. Kurset gennemgår nogle praktiske forhold som revisor skal være opmærksom på i forbindelse med sine klienter

Underviser Steen Dahl Andersen vil gennem kurset sikre en dybere forståelse af loven, så alle kan forstå den. Dette fortsættes men en gennemgang af de nye skærpede krav, hvor mere hårde lov-facts og de nye krav vil blive gennemgået. 


Kurset vil være case baseret, hvor der er mulighed for at implementere viden fra kurset, direkte til casen og se dens virke. Her vil man også kunne se lovgivningen i relation til revisoren, samt hvad man som revisor skal undersøge, notere og dokumentere, og i givet fald, hvordan skal det indberettes.


Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Partner og Statsautoriseret revisor

Steen Dahl Andersen, er statsautoriseret revisor fra 2003. Steen er oprindeligt uddannet hos Askgaard Olsen og har herudover arbejdet som controller i teknologi- og medicinalvirksomheder i Danmark og Storbritannien.

Anbefalede kurser