Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
199,00 kr. pr. måned, inkl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Køb Student (DKK 199,00)
eller

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Overblik over de nye hjælpepakker

4 kursustimer i Revisions- og erklæringsområdet

 -  5 anmeldelser

Problemstillingerne om Coronavirus er mange. Kurset berører hjælpepakker samt revision af faste omkostninger.

På dette kursus gennemgår vi corona-kompensationspakker, som rigtig mange kan benytte sig af disse dage. Kurset kommer ind på kompensation for selvstændige, lønkompensation, kompensation for faste omkostninger, samt de revisionsmæssige krav til revisors arbejde med hjælpepakken om faste omkostninger.

Vi går relativt meget i detaljer med hjælpepakkerne samt krav til revisors arbejde.

Efter kurset har du overblik over de meste gængse hjælpepakker.

Vi gennemgår bl.a.:

  • Hjælpepakke kompensation for selvstændiges omsætningstab.
  • Hjælpepakke kompensation for faste udgifter.
  • Hjælpepakke lønkompensation for hjemsendte medarbejdere.
  • Betingelser for at anvende hjælpepakkerne.
  • Hvidvask og Corona.


Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

1.  Overblik over de mest gængse hjælpepakker

I lyset af covid19 epidemien og den efterfølgende nedlukning af Danmark har regeringen vedtaget en række Hjælpepakker til dansk erhverv, for at stimulere økonomien, samt holde hånden under arbejderne. I denne Lektion gives der et overblik over de mest pakker, samt en overblik over de forbehold der bør tages Desangående i forhold til hvidvask.

2.  Hjælpepakke: Selvstændige

De selvstændige har fået en særskilt hjælpepakke tilbudt, der dog er underlagt en række forhold, såsom personlig indkomst, ejerandele, ægtefælle og diverse beløbsloft. Gennem denne lektion vil du få fuldt overblik over alle de regler der gør sig gældende for at kunne søge denne ordning.

3.  Hjælpepakke: Lønkompensation til hjemsendte medarbejdere

Folketinget har vedtaget en lønkompensationsordning for fyringstruede medarbejdere i private, som virksomheder kan anvende som alternativ til opsigelser. Ordningen omfatter virksomheder, som berøres af arbejdsmangel som følge af COVID-19. Formålet med kompensation til virksomhederne er, at medarbejderne kan beholde deres job og løn i en periode og dermed undgå opsigelser. I denne lektion gennemgås de forhold der gør sig gældende, når ordningen skal anvendes.

4.  Hjælpepakke: Kompensation til faste omkostninger

Folketinget har vedtaget at alle virksomheder med mindste 25.000kr i fasteomkostninger, samt et forventet omsætningsfald på 40 % kan søge om kompensation for faste udgifter. Ligesom de andre hjælpepakke, kommer denne ordning dog med en lang række forhold man bør tage stilling til. Denne lektion guider dig ordningens regler, forhold samt giver dig et overblik over de faldgrupper man bør have sig for øje fremadrettet.

5.  Revisors arbejde: Faste omkostninger

I kølvandet på regerings hjælpepakke er der en lang række forbehold, hvor særligt erhvervsstyrelsen vil forlange dokumentation fra revisor. Dette gældes både ved ansøgning samt ved afslutningen af ordningerne. I denne lektion gennemgås både de formelle og potentielle krav til revisor.

Partner og revisor hos Actis Revisorer

Bjarne Aalbæk er registreret revisor, og en meget anvendt underviser i revisorverdenen. Han arbejder i Actis Revisorer. Bjarne har beskæftiget sig med årsregnskabsloven siden 1992. Bjarne har en fortid i bl.a. FRR's sekretariatet som fagkonsulent på regnskab, og har været i FSR's udvalg for små og mellemstore virksomheder. Bjarne driver desuden Faglig Afdeling A/S, som skriver artikler om regnskab og udvikler værktøjer om regnskab mv. til revisorer. Artiklerne er gratis, men kræver registrering på www.fagligafdeling.dk.

Anbefalede kurser