Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.
Ubegrænset adgang til alle kurser
Ingen kursusbeviser
199,00 kr. pr. måned, inkl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Køb Student (DKK 199,00)
Ubegrænset adgang til alle kurser
Adgang til alle kommende kurser
699,00 kr. pr. måned, ekskl. moms
Bindingsperiode på %{renewal_count} måneder
Prøv en måned gratis
eller

  • Sikker betaling gennem ePay A/S
  • Support alle ugens dage kl. 9-16
  • Afspil på computer, telefon eller tablet

Overtagelsesmetoden

 -  8 anmeldelser

Kurset omhandler overtagelsesmetoden efter årsregnskabsloven, som er en spændende og lærerig gennemgang med konkrete cases, hvor du kan opsætte din viden til praksis gennem konkrete eksempler. Overtagelsesmetoden skal altid anvendes lige så snart der er tale om eksterne overtagelser i koncerner. 

Der vil være konkrete hands-on eksempler gennem kurset og der vil blive gennemgået opgørelse af forskelsværdier og hvordan det påvirker overtagelsesbalancen. Praktiske problemer i forbindelse med overtagelsesbalancen m.m. vil blive illustreret med cases og eksempler. 


Vores kurser er primært rettet mod revisorer i forbindelse med deres obligatoriske efteruddannelse. Kurserne kan dog være yderst relevante og egnede for virksomhedsejere, administrative medarbejdere eller andre med særlig interesse indenfor området.

Partner og Statsautoriseret revisor

Steen Dahl Andersen, er statsautoriseret revisor fra 2003. Steen er oprindeligt uddannet hos Askgaard Olsen og har herudover arbejdet som controller i teknologi- og medicinalvirksomheder i Danmark og Storbritannien.

Anbefalede kurser