Vi søger energiske sælgere til vores salgsteam!

Vi søger energiske sælgere til vores salgsteam!
16. januar 2019

Account Manager

Stillingsbeskrivelse:

Account Manager hos Blueprint Learning

Blueprint Learning ApS ejer ADVOkurser.dk og REVIkurser.dk, som er de førende platforme indenfor online efteruddannelse til advokater og revisorer. De har haft et fantastisk 2018, men har udsigt til et endnu bedre 2019. Derfor søger de nu to Account Managers, som kan bidrage til den fortsatte vækst og udvikling.

Hvorfor Blueprint Learning?

Siden 2008 har danske advokater og revisorer været forpligtet til løbende at efteruddanne sig. Dette betyder i praksis, at de inden for perioder på 3 år, skal tage en lang række lektioner inden for deres erhvervsområde - for at bibeholde deres licens.

Blueprint Learning har gjort det muligt at gennemføre denne obligatoriske efteruddannelse online – på computeren, telefonen eller tabletten, og er den førende online kursusvirksomhed for advokater og revisorer. De tilbyder i samarbejde med de dygtigste og mest erfarne undervisere et bredt udvalg af kurser inden for en lang række emner som bl.a. strafferet, GDPR, hvidvaskningslovgivning mv.

2019 forventes at blive et rekordår, da det er mange advokaters sidste år til at tage disse lektioner inden de påbegynder en ny efteruddannelsesperiode.

Derfor søger de to Account Managere, som kan bidrage til denne spændende tilvækst.

Holdet og kulturen

Blueprint Learning består i dag af 14 medarbejdere; fem i salgsafdelingen, fem i produktudviklingen, tre studentermedhjælpere og en direktør. Holdet er en sammensætning af energiske mennesker, som alle er udadvendte og besidder et drive for at udvikle produktet og bygge virksomheden op. Kulturen er afslappet og uhøjtidelig. Der er både plads til, at man kan have det sjovt og samtidig være seriøs i sin dialog med kunder.

Det er altså et lille, men ikke desto mindre et stærkt hold, som gør meget ud af det sociale samvær. De holder fede fester, og de opfordrer alle nytilkomne kollegaer til at tage del i de mange arrangementer, som de afholder.

Foruden sociale arrangementer, investeres der også i udvikling og læring. Der er stor fokus på, at alle skal udvikle sig, og derfor har Blueprint Learning også et samarbejde med salgscoachen Leon Birdi, som er en af Danmarks bedste salgscoaches.
 

Arbejdsopgaverne:

  • Opsøgende salg til små og store advokat- og revisionshuse.
  • Opbygning af egen kundeportefølje bestående af alle størrelser af advokat- og revisionshuse.
  • Account Management af din kundeportefølje herunder relationsdannelse til dine ‘ambassadører’ i hver enkel virksomhed.
  • Anvende dine relationer til at lave mersalg til din kundeportefølje. 


Om dig:

Du vil få succes i Blueprint Learning, hvis du er i stand til at have en seriøs dialog med personer i advokat- og revisionsbranchen.

For at passe ind i miljøet hos Blueprint Learning er det dog samtidig vigtigt, at du ikke tager dig selv for højtideligt, men at du kan grine af dig selv og bidrage til en afslappet og uhøjtidelig atmosfære på kontoret.

Der vil naturligvis være en oplæring i produktet, kundegruppen og salgsprocessen, men det forventes, at du har en nysgerrighed og åbenhed for at lære nye ting.

Det forventes ikke, at du er en senior salgsprofil, så længe du har massere af gå-på-mod, en lyst til at blive den bedste og lyst til at være en del af en spirende digital iværksætter-virksomhed.

Praktisk:

Løn: Fast grundløn + attraktiv provisionsordning.

Tiltrædelse: Der søges to nye kollegaer til opstart d. 01/02 2019

Arbejdssted: Antonigade 11, 1106 København K

Arbejdstider: Mandag til fredag fra 09:00 til 17:00

Kontakt: Salgschef Henrik Rye Nielsen, hrn@advokurser.dk eller 4031 0175

Del denne nyhed