Frank Jensen

Frank Jensen har undervist alm. brugere, superbrugere og IT-supportere i Office kurser. Frank har afholdt både hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser. Franks spidskompetence er hans evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Frank er engageret og levende i hans undervisning, og er en stærk formidler der formår at brænde igennem.

Kurser

Microsoft Teams

Med dette kursus får du en grundig introduktion til Microsoft Teams, som er et samarbejdsværktøj i Microsoft Office. Kurset er en komplet gennemgang af, hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere i Teams, der både rummer muligheder for samtaler, videoopkald, skærmdeling og samarbejde om og i Office-dokumenter. Kurset vil bl.a. gennemgå: Hvordan man finder rundt i brugerfladen og tilpasser den individuelt til den enkelte bruger Hvordan man holder videomøder med én eller flere samarbejdspartnere, både internt og eksternt i organisationen Hvordan man opretter sin egen kanal eller private samarbejdsområde med sit Team, hvor man kan dele hurtige informationer og filer Hvor let man kan samarbejde om og i forskellige Office-dokumenter, både med og uden skærmdeling Hvordan man indkalder til videokonferencer igennem Outlook Beskrivelse Microsoft Teams er blevet afløseren til Skype for Business, som mange virksomheder har brugt længe til at styrke samarbejdet. De velkendte funktioner til video opkald og videokonferencer, skærmdelingsmuligheder og chat er nu rykket ind i Microsoft Teams rammer. Men Teams er mere end det, for samtidig er der også mulighed for samarbejde i filer, dokumen-ter og mapper. Derfor er Teams et ualmindeligt stærkt samarbejdsunivers, der skaber værdi og effektivitet i hverdagen. Efter kurset vil du være udstyret med færdigheder til at kunne navigere hjemmevant rundt i pro-grammet og have den nødvendige viden til at gøre Teams til dit foretrukne samarbejdsunivers. Kurset er for dig der enten er helt ny i brugen af Microsoft Teams eller har minimal kendskab til programmet. Din instruktør, Frank Jensen, er rutineret Microsoft Teams bruger, og har afholdt utallige kurser og workshops i Teams. Med stor indsigt introducerer han dig til de mange spændende samarbejds-muligheder, som Teams rummer.

Frank Jensen

0 kursustimer

Microsoft SharePoint

Med dette kursus får du en grundig introduktion til at arbejde med dokumenter på Microsoft SharePoint. Kurset vil klæde dig grundigt på til at navigere rundt på SharePoint platformen, og du vil lære, hvordan du opretter og uploader dokumenter til et SharePoint site.Desuden lærer du, hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer om de forskelligartede dokumenter, SharePoint kan rumme.   Kurset vil bl.a. gennemgå: Hvordan man finder rundt i brugerfladen, og hvilke rettigheder man kan have som bruger Hvordan man opretter nye mapper og dokumenter samt uploader til et SharePoint site Hvordan man redigerer i filer og dokumenter, der ligger på SharePoint Hvordan man samarbejder om og i forskellige Office-dokumenter med sine kollegaer Hvordan man kan låse dokumenter, så det ikke er muligt at redigere dem samt genfinde tidligere versioner af et dokument   Hos mange har SharePoint været meget udskældt, fordi platformen har været meget svær at navigere rundt i, og er et program, som kun IT-professionelle havde kompetencer til at bruge. Sådan er det heldigvis ikke længere, for Microsoft har gjort SharePoint meget mere intuitivt. Det kan dog stadig være en udfordring at begå sig som daglig bruger på platformen, hvis man ikke på forhånd har fået en grundig introduktion.   Denne introduktion får du i dette kursus, hvor instruktør Frank Jensen vil sørge for at klæde dig på med den viden og værktøjer, der er nødvendige, for at kunne arbejde med dokumenter i SharePoint.   Efter kursetvil du kunne navigere hjemmevant rundt på platformen, og have det nødvendige kendskab til SharePoint, som du, som daglig bruger, har behov for.   Kurset er for dig er helt ny i brugen af Microsoft SharePoint eller har minimal kendskab til programmet.

Frank Jensen

0 kursustimer

PowerPoint

Med dette kursus får du en grundig introduktion til at arbejde med projekter i Microsoft PowerPoint.  Gennem kurset vil du få en grundtig forståelse af PowerPoint, hvordan man opretter og strukturerer præsentationer, samt hvordan man benytter dette værktøj i praksis. Dette visuelle værktøj kan bruges på tværs af platforme og give det rigtige visuelle udtryk til dine præsentationer.    Kurset vil bl.a. gennemgå: Hvordan man finder rundt i brugerfladen, og den grundlæggende PowerPoint opbygning Hvordan man opretter nye præsentationer samt vælger tema for disse Smarte værktøjer til afvikling af præsentationen Tips og tricks til den gode præsentation, samt hvilke virkemidler man kan benytte Hvornår du skal bruge PowerPoint præsentationen Hos mange har PowerPoint været et værktøj man har kendt i mange år, og evt. også benyttet. Men selve brugen og finjusteringen af præsentationerne har måske ikke været helt i skabet, og derfor set som noget kun design-uddannede kan bruge.  Heldigvis ser det helt anderledes ud i dag, og PowerPoint er i dag et grafisk værktøj benyttet i mange virksomheder, da det er meget brugervenligt og let at navigere i. Det kan selvfølgelig stadig være en udfordring at begå sig i, men hvis man bruger programmet oftere vil man hurtigt komme ind i den meget intuitive tankegang der er bag programmet.    Denne introduktion får du i dette kursus, hvor instruktør Frank Jensen vil sørge for at klæde dig på med den viden og værktøjer, der er nødvendige, for at kunne arbejde med præsentationer i PowerPoint. Efter kurset vil du kunne oprette dine egne visuelt smukke præsentationer, der formår at benytte de rigtige virkemidler på de rigtige tidspunkter, for at underbygge lige netop din pointe. Du vil få de nødvendige værktøjer til at kunne bruge PowerPoint på en daglig basis.   Kurset er for dig er helt ny i brugen af Microsoft PowerPoint eller har minimalt kendskab til programmet.

Frank Jensen

0 kursustimer

Anbefalede kurser