Lars Hammersholt Petersen

Lars Hammersholt Petersen har været administrerende direktør i Benchmark IT ApS siden 2015 og er desuden direktør i LHM ApS.

Kurser

Excel for revisorer

Sidder du ofte og bruger hele dage på at lave manuelt arbejde i Excel? Meget af det du sidder nu og laver i Excel kan optimeres og laves automatisk. På dette kursus kan du optimere din tid i Excel ved at forkorte det manuelle arbejde, eller bare blive bedre til de forskellige områder af programmet.  Det vil både blive gennemgået nogle af de mest basale ting i Excel som kan hjælpe dig med at præsentere din data mere visuelt med Pivot tabeller og diagrammer, hvordan du kan arbejde med store mængder data gennem filtre og sorteringer, samt hvordan du automatisere Excel gennem makroer og funktioner.  Du vil efter kurset være i stand til at arbejde mere effektivt med Excel, som kan spare dig for en masse tid i dit daglige arbejde. 

Lars Hammersholt Petersen

0 kursustimer

Power Pivot

Med dette kursus lærer du at bruge Power Pivot, som er et rigtig stærkt værktøj til at trække data ud af dit system og putte det i Excel - men hvordan gør du det? Dette og alle funktionerne af Power Pivot finder du ud af på dette kursus.  Kurset om Power Pivot er målrettet dig, som gerne vil i gang med at bruge systemet eller bare blive bedre til at benytte det. Der startes med at gennemgå hvordan man trække data ud af databaser, der fortsættes til hvordan man modellerer sin data og binder data sammen, og til sidst bliver der kigget på hvordan man kan præsentere sin data i nogle brugbare Pivot tabeller. Efter kurset vil du være i stand til at arbejde med din egen data, samt benytte Pivot tabeller til at opsætte din data. Kurset er praktisk orienteret, og der vil til lektionen være en række øvelser, så du selv kan udføre de samme funktioner, samtidig med kurset. 

Lars Hammersholt Petersen

1 kursustimer

Jet Reports

Kurset er målrettet dig, som gerne vil i gang med brugen af Jet Reports eller blive bedre til at navigere i programmet. Der vil på kurset blive gennemgået de helt basale ting, som man skal vide for at kunne bruge programmet, og der fortsættes derefter til lidt mere avancerede funktioner og værktøjer, som NL, GL, tabelfunktioner og meget mere.  Efter kurset vil du være i stand til at lave dine rapporter med data i Jet Reports. På trods af at programmet godt kan være lidt avanceret og svært til at starte med, så er det et fantastisk værktøj til at behandle data i.  Kurset vil være delt i 7 lektioner, som bl.a. indeholder: Introduktion til Jet Reports  Jet Reports Browseren  Jet Report Tabel Designer  Jet Reports Filtre .. og meget mere! Kurset er praktisk orienteret, og der vil derfor være visuelle eksempler og gennemgange af de omtalte funktioner.  

Lars Hammersholt Petersen

2 kursustimer

Anbefalede kurser