Steen Dahl Andersen

Steen Dahl Andersen, er statsautoriseret revisor fra 2003. Steen er oprindeligt uddannet hos Askgaard Olsen og har herudover arbejdet som controller i teknologi- og medicinalvirksomheder i Danmark og Storbritannien.

Kurser

Overtagelsesmetoden

Steen Dahl Andersen

Kurset omhandler overtagelsesmetoden efter årsregnskabsloven, som er en spændende og lærerig gennemgang med konkrete cases, hvor du kan opsætte din viden til praksis gennem konkrete eksempler. Overtagelsesmetoden skal altid anvendes lige så snart der er tale om eksterne overtagelser i koncerner.  Der vil være konkrete hands-on eksempler gennem kurset og der vil blive gennemgået opgørelse af forskelsværdier og hvordan det påvirker overtagelsesbalancen. Praktiske problemer i forbindelse med overtagelsesbalancen m.m. vil blive illustreret med cases og eksempler. 

1

En kort gennemgang af hvidvaskningsloven

Steen Dahl Andersen

Kurset er baseret på den nye hvidvasklovgivning, som er trådt i kraft 26. juni 2017, og omhandler hvilken relevans denne har for revisorer. Kurset gennemgår nogle praktiske forhold som revisor skal være opmærksom på i forbindelse med sine klienter Underviser Steen Dahl Andersen vil gennem kurset sikre en dybere forståelse af loven, så alle kan forstå den. Dette fortsættes men en gennemgang af de nye skærpede krav, hvor mere hårde lov-facts og de nye krav vil blive gennemgået.  Kurset vil være case baseret, hvor der er mulighed for at implementere viden fra kurset, direkte til casen og se dens virke. Her vil man også kunne se lovgivningen i relation til revisoren, samt hvad man som revisor skal undersøge, notere og dokumentere, og i givet fald, hvordan skal det indberettes.

1

Ejendomme i den nye årsregnskabslov

Steen Dahl Andersen

På kurset vil underviser Steen Dahl Andersen gennemgå ejendomme i henhold til den nye årsregnskabslov. Kurset vil gennemgå klassifikation af ejendomme og hvordan ejendomme skal flyttes mellem de respektive poster i årsregnskabet samt oplysningsmæssige krav der er kommet i forbindelse med den nye årsregnskabslov. Nogle af hovedtemaerne gennem kurset vil være:  Regnskabsmæssig behandling  Type af ejendom  Dekomponering og værdiansættelse

1

Anbefalede kurser