REVIkurser.dk fusionerer og er klar til at indtage Europa

REVIkurser.dk fusionerer og er klar til at indtage Europa
24. maj 2022

To innovative unge mænd startede Blueprint Learning, der er moderselskabet til REVIkurser.dk, fra et skrivebord på et loft, hvor de i 2014 udgav de første fem kurser til advokater. Det er i dag blevet til mere end 100 kurser, eget studie i indre by, et professionelt produktionshold og to personer er blevet til 25 medarbejdere med forskellig faglighed, der hver dag skaber en yderligere udvikling af vores efteruddannelsesunivers til stor gavn for alle vores medlemmer.

Nu tager det hele endnu mere fart. Blueprint Learning fusionerer med hollandske E-Wise under navnet Reducate med målstætningen om at blive den næste store europæiske spiller inden for E-learning til professionelle. 

Hvad betyder det for dig som medlem eller kommende medlem? 

Selvom REVIkurser.dk nu er en del af en hollandsk virksomhed, er alt som det plejer. 

Blueprint Learning har som en del af fusionen fået tilført et tocifret millionbeløb til den fortsatte vækst i Danmark. Det betyder, at du kan forvente, at dit medlemskab nu kun bliver endnu bedre. Vi kan snart levere endnu mere, endnu hurtigere i den gode velkendte kvalitet, som er det, vi prioriterer allerhøjest. Sammen med erfaringen fra E-wise, der tilbyder kurser til 100.000 medlemmer til sektorer inden for sundhed, finans, jura og folkeskolelærere vil vi nu skabe en synergi, der giver os mulighed for at udvikle os i endnu højere grad, så vi altid kan skabe den højeste værdi for vores medlemmer. 

Samtidig vil Reducate udbrede E-learning igennem Europa. Reducates strategi er skabt ud fra en klar ambition om at samle de bedste europæiske EdTech spillere gennem en ”merge and build” strategi. Målet er at indgå partnerskaber med ledende lokale virksomheder i deres respektive vertikaler. Reducate tilbyder en platform for virksomheder til at ekspandere og fremme deres markedsposition lokalt, ved at stille ressourcer, færdigheder og viden til rådighed inde for både eksisterende og nye vertikaler.

Du kan læse mere mere om fusionen her

Skulle du have spørgsmål til vores fusion eller ønsker omkring dit medlemskab, er du velkommen til at skrive til direktør for Blueprint Learning Kristian Madsen på KM@advokurser.dk

Del denne nyhed

Tag dine kursustimer når det passer dig
Se vores kurser